Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін спростив пограничний контроль для уболівальників Євро-2012

18 червня 2010, 10:00
445
0
Реклама

Кабмін постановою від 16.06.2010 р. № 447 спростив процедуру пограничного контролю у пунктах пропуску через кордон в період підготовки і проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи по футболу 2012 року.

Документ покликаний спростити формальності і прискорити процес проходження пограничного контролю. Зокрема, внесені зміни в Правила в'їзду іноземців і осіб без громадянства в Україну, їх виїзду з України і транзитного проїзду через її територію, затверджених постановою Кабінету Міністрів.

Постанова передбачає ряд зобов'язань і завдань для різних держорганів. Так, Держприкордонслужба отримала нові розпорядження відносно спрощення пограничного контролю осіб, а також організації місць перевірки паспортних документів осіб. Минтранссвязи змінить нормативну базу зобов'язавши авіакомпанії надавати іменні списки пасажирів при виконанні міжнародних рейсів.

МЗС повинен доручити дипломатичним представникам і консульським установам України за кордоном сприяти в оформленні віз громадянам країн, з якими встановлений візовий режим перетину державного кордону, і особам без громадянства, за наявності у них іменних квитків на матчі Євро-2012.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини