Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Соцфонды повинні затверджувати узагальнювальні роз'яснення постановами правлінь

7 травня 2010, 12:07
429
0
Реклама

Держкомпідприємництва в листі № 3904 розглянуло питання виконання постанови КМУ № 86 "Про надання податкових і інших роз'яснень" стосовно фондів соціального страхування.

Постанова № 86 наказувало контролюючим органам надавати податкові роз'яснення і роз'яснення з питань загальнообов'язкового соціального страхування у вигляді роз'яснень з твердженням їх наказами. Необхідність такої норми була викликана наявністю різних індивідуальних роз'яснень з приводу застосування одних і тих же норм.

Оскільки фонди соціального страхування не наділені повноваженнями видавати накази, що поширюються на необмежене число осібДержкомпідприємництва вважає за можливе оформляти узагальнювальні роз'яснення постановами правлінь фондів соціального страхування.

Постановою № 86 роз'яснень, наданих раніше, до набуття чинності його, наказано привести у відповідність з цим постановленим, у зв'язку з чим Комітет рекомендує фондам соцстрахування згрупувати індивідуальні роз'яснення і затвердити (постановами) узагальнювальні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини