Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набувають чинності Порядки контролю за дотриманням ліцензійних умов виробниками і продавцями зброї і спецзасобів

19 квітня 2010, 15:59
475
0
Реклама

Сьогодні набуває чинності наказ МВС № 66 від 10 березня 2010 рокуяким затверджено два Порядки контролю за дотриманням ліцензіатами ліцензійних умов здійснення господарської діяльності зі зброєю і спецзасобами.

Перший торкається контролю за виробництвом, ремонтом вогнепальної зброї невоєнного призначення і боєприпасів до нього, холодної зброї, пневматичної зброї калібру більше 4,5 міліметра і швидкістю польоту кулі більше 100 метрів в секунду, а також за торгівлею цією зброєю. Другий - контролю за виробництвом спеціальних засобів, заряджених речовинами сльозоточивої і дратівливої дії, індивідуального захисту, активної оборони і їх продажем.

Порядки контролю встановлюють процедуру призначення і проведення планових і позапланових перевірок суб'єктів господарювання, що займаються перерахованими видами діяльності, оформлення результатів цих перевірок і ухвалення рішення про анулювання ліцензії. Детальніше - в матеріалі "МВС затвердило Порядки контролю за дотриманням ліцензійних умов виробниками і продавцями зброї і спецзасобів".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини