Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АПУ запрошує на XVII Форум з корпоративного права

18 жовтня 2024, 17:45
30
0
Реклама

Асоціація правників України запрошує на XVII Форум з корпоративного права, який відбудеться 25 жовтня 2024 року в Києві та в онлайн-форматі.

Захід надасть унікальну можливість для обміну досвідом із провідними експертами, представниками державних органів, суддями, юристами та бізнесменами. Ви зможете обговорити актуальні виклики та новітні тенденції в корпоративному праві, а також знайти відповіді на важливі запитання.

У фокусі цьогорічного Форуму:

  • Реформування державного сектору.

  • Корпоративні інструменти венчурних інвестицій.

  • Приватні інвестиції.

  • Судова й арбітражна практика.

Дата й час: 25 жовтня, 10:00-19:00 (початок реєстрації - 09:30).

Місце: Opera Hotel, вул. Богдана Хмельницького, 53, м. Київ / онлайн (Zoom). Докладна програма заходу та реєстрація - за цим посиланням. Участь вважається підтвердженою після сплати реєстраційного внеску. Членам АПУ перед початком реєстрації обов'язково потрібно авторизуватися на сайті Асоціації.

Спеціальна пропозиція! Придбайте два квитки на Форум та отримайте третій безкоштовно! Щоб скористатися пропозицією, сконтактуйте з координаторкою заходу Тетяною Фодор, +38 098 764 21 53 (WhatsApp, Telegram, Viber), forum@uba.ua. Для акредитації представників ЗМІ пишіть на pr@uba.ua.

До зустрічі на Форумі!

Юристе, поспішай! Зараз діє Special program для рішення LIGA360. Інноваційний функціонал на основі АІ для legal research, повна база законодавства, судової практики й аналітики для юриста. Детальніше за посиланням 

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини