Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Міноборони затвердило новий Перелік посад, що можуть бути заміщені військовослужбовцями, визнаними ВЛК непридатними до військової служби

Реклама

Міністерство оборони затвердило новий Перелік посад, що можуть бути заміщені військовослужбовцями, які визнані військово-лікарськими комісіями непридатними до військової служби.

Відповідний наказ від 2 вересня 2024 року № 594 набере чинності з дня офіційного опублікування.

З дня набрання чинності наказом № 594 втратить чинність наказ Міноборони від 14 серпня 2018 року № 410 "Про затвердження Переліку посад, що можуть бути заміщені військовослужбовцями, які визнані військово-лікарськими комісіями непридатними до військової служби".

Важливо. Згідно з приміткою до нового Переліку під час проведення мобілізації та дії правового режиму воєнного стану Перелік посад, що можуть бути заміщені військовослужбовцями, які визнані військово-лікарськими комісіями непридатними за станом здоров'я до військової служби, не застосовується.

Призначення на посади військовослужбовців, які визнані військово-лікарськими комісіями непридатними за станом здоров'я до військової служби, під час проведення мобілізації та дії правового режиму воєнного стану здійснюється за клопотанням командира (керівника) посадовими особами відповідно до номенклатури посад для призначення військовослужбовців.

Про бронювання і військовий облік у практичній площині - дізнавайтесь у новій LIGA360. Свіжа аналітика, практика правозастосування, судова практика та роз'яснення держорганів на одній платформі. Замовте презентацію менеджера прямо сьогодні.

Юристе, поспішай! Зараз діє Special program для рішення LIGA360. Інноваційний функціонал на основі АІ для legal research, повна база законодавства, судової практики й аналітики для юриста. Детальніше за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини