Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кешбек за купівлю українських товарів: 22 серпня набрала чинності постанова щодо реалізації експериментального проекту

Реклама

22 серпня набрала чинності урядова постанова від 20 серпня 2024 року № 952 "Про реалізацію експериментального проекту щодо надання державної грошової допомоги покупцям товарів та послуг українського виробництва в рамках Всеукраїнської економічної платформи "Зроблено в Україні".

Кабінет Міністрів погодився з пропозицією Міністерства економіки стосовно реалізації у період з 24 серпня 2024 р. до 31 грудня 2025 р. експериментального проекту щодо надання державної грошової допомоги покупцям товарів та послуг українського виробництва в рамках Всеукраїнської економічної платформи "Зроблено в Україні".

Установлено, що надання такої державної грошової допомоги в рамках експериментального проекту починається з 2 вересня 2024 року.

Експериментальний проект реалізується шляхом надання електронної публічної послуги "Кешбек "Зроблено в Україні".

Нагадаємо, раніше Мінекономіки інформувало, що Отримані в рамках кешбека кошти можна буде витратити на послуги - медичні, комунальні, спорт, кіно, квитки на потяг та інші. Або задонатити на ЗСУ чи купити військові облігації. Максимальний обсяг кешбека - 3 тис. грн за місяць.

Зауважимо, що Перелік послуг та кодів відповідно до категорій діяльності суб'єкта господарювання (Merchant Category Code), оплата яких може здійснюватися за рахунок грошових коштів державної грошової допомоги покупцям (кешбек), міститься в додатку до Порядку реалізації експериментального проекту. Серед іншого, він містить позицію «Адвокати, юридичні послуги».

Детальніше про те, що передбачає зазначена програма і як вона працюватиме, читайте в окремому матеріалі ЮРЛІГИ.

Хочете оцінити фінансову стабільність бізнес-партнера? Перевірити чи не має він боргів, судових справ? Спробуйте нове рішення LIGA360 від LIGA ZAKON! Всі види джерел для всебічної оцінки контрагентів: реєстри, судові рішення, санкційні списки та медіа. Залиште заявку на презентацію LIGA360 для вашої команди.

Зараз діє максимально вигідна ціна саме для тебе! Скориставшись Summer program від LIGA ZAKON, нові користувачі отримують знижку на рішення LIGA360. Деталі та умови акції за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини