Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 13 серпня діють зміни до переліку видів діяльності, що належать до природоохоронних заходів

Реклама

Кабінет Міністрів уніс зміни до переліку видів діяльності, що належать до природоохоронних заходів.

Відповідна урядова постанова від 9 серпня 2024 року № 902 набрала чинності з дня опублікування (13 серпня) і діє у період воєнного стану та протягом трьох місяців з дня його припинення чи скасування.

Тарас Мельничук, постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді, пояснив, які зміни відбулися.

Перелік доповнено пунктом 68-1 «Нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт споруд, придбання та впровадження установок, обладнання, техніки, машин, механізмів та устаткування для збирання, перевезення, оброблення побутових відходів та відходів, що утворилися через пошкодження (руйнування) будівель та споруд внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій або проведення робіт з ліквідації їх наслідків», що застосовується виключно в межах районів, територіальні громади яких відповідно до урядової постанови від 06.12.2022 № 1364 «Деякі питання формування переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією» включені або були включені до переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих РФ, затвердженого наказом Мінреінтеграції від 22.12.2022 № 309.

Хочете отримувати експертну аналітику з гарячих бізнес-питань? У LIGA360 є матеріали для всієї команди: для юристів, бухгалтерів, комплаєнс-фахівців та керівників. Побачте всі переваги роботи в комплексній інформаційно-аналітичній платформі LIGA360, замовивши персональну презентацію.

Зараз діє максимально вигідна ціна саме для тебе! Скориставшись Summer program від LIGA ZAKON, нові користувачі отримують знижку на рішення LIGA360. Деталі та умови акції за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини