Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 28 червня діють зміни до Порядку повернення (перерахування) коштів, помилково або надміру зарахованих до державного та місцевих бюджетів

Реклама

Міністерство фінансів наказом від 28 травня 2024 року № 262 (зареєстровано у Міністерстві юстиції 10.06.2024 за № 867/42212) внесло зміни до Порядку повернення (перерахування) коштів, помилково або надміру зарахованих до державного та місцевих бюджетів (далі - Порядок).

Про це інформують фахівці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області.

Зокрема, відповідно до оновленого Порядку заява про повернення (перерахування) коштів з бюджету в електронній формі подається з обов'язковим накладанням електронного підпису платника або уповноваженої особи, що базується на кваліфікованому сертифікаті електронного підпису, відповідно до вимог Закону «Про електронну ідентифікацію та електронні довірчі послуги».

До заяви одночасно подається копія: платіжної інструкції, яка підтверджує перерахування коштів до бюджету, судового рішення, засвідчена належним чином (у разі повернення судового збору (крім помилково зарахованого) та грошового стягнення за адміністративні правопорушення), документа, що підтверджує відповідні повноваження уповноваженої особи, засвідчена належним чином.

Наказ № 262 опубліковано в бюлетені «Офіційний вісник України» від 28.06.2024 № 57. Він набрав чинності з дня опублікування.

Зміни підхід щодо інформаційної безпеки у своїй компанії. Комплексно відстежуй всю необхідну інформацію в одному продукті LIGA360. Замов презентацію сьогодні.

Скористайся найгарячішою пропозицією - Summer program від LIGA ZAKON! Твоя знижка на нову LIGA360 для контролю бізнес-ризиків й ухвалення рішень. Забезпеч всю команду інформацією і економ більше з кожною додатковою ліцензією.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини