Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Єдиний туристичний реєстр має запрацювати з 1 січня 2025 року: рішення Уряду

Реклама

Кабінет Міністрів затвердив Порядок ведення Єдиного туристичного реєстру (ЄТР).

Відповідну постанову № 754, ухвалену на засіданні Уряду 28 червня, ініціювало Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури.

Мінінфраструктури роз'яснило, що ухвалена постанова визначає процедуру ведення ЄТР, його структуру, функціонування, адміністрування, процедуру формування і внесення інформації про готелі та туристичних операторів.

Ключова мета функціонування Єдиного туристичного реєстру - забезпечення прозорості та рівних можливостей на ринку туристичних послуг. Реєстр створено для обліку готелів і туристичних операторів, тобто суб'єктів туристичної діяльності.

Офіційно почати свою роботу ЄТР має з 1 січня 2025 року. Запускати оновлений реєстр буде Державне агентство розвитку туризму.

У міністерстві пояснили, що згодом, після повноцінного запуску Єдиного туристичного реєстру, кожен зможе перевірити легальність роботи готелів і туроператорів. Крім того, реєстр дасть можливість державі формувати політику, ґрунтуючись на реальних даних.

За повідомленням Урядового порталу

LIGA360 змінюється для тебе! Єдиний інформаційний продукт для всієї компанії. Спільне поле для роботи із правовими, судовими, реєстровими, договірними, медійними даними. Замов персональну презентацію менеджера сьогодні.

Скористайся найгарячішою пропозицією - Summer program від LIGA ZAKON! Твоя знижка на нову LIGA360 для контролю бізнес-ризиків й ухвалення рішень. Забезпеч всю команду інформацією і економ більше з кожною додатковою ліцензією.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини