Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Медичні сили ЗСУ нагадали строки проходження військовозобов'язаними медичного огляду військово-лікарською комісією при ТЦК та СП

Реклама

Командування Медичних сил ЗСУ в листі від 19 червня 2024 року № 510/12/101/Вих.ЗПІ нагадало, що військово-лікарська експертиза у ЗСУ організована згідно з вимогами Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України, затвердженого наказом Міністра оборони від 14.08.2008 № 402, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17.11.2008 за № 1109/15800, зі змінами.

Відповідно до підпункту 2.8.6 пункту 2.8 глави 2 розділу I зазначеного Положення строки проведення медичних оглядів, а також лабораторних та інструментальних досліджень, включно з необхідністю направлення на додаткові методи дослідження, лабораторні обстеження, визначаються з урахуванням необхідності отримання повної та об'єктивної інформації про стан здоров'я людини, та не можуть становити більше 14 днів.

Нова LIGA360 змінює все! Підсилюй роботу юриста використанням комплексної інформації. Використовуй розширені можливості пошуку, аналізу та моніторингу змін правового поля. Замов персональну презентацію менеджера прямо зараз.

Скористайся найгарячішою пропозицією - Summer program від LIGA ZAKON! Твоя знижка на нову LIGA360 для контролю бізнес-ризиків й ухвалення рішень. Забезпеч всю команду інформацією і економ більше з кожною додатковою ліцензією.

Читайте також:

Визначено Порядок проведення базової загальновійськової підготовки громадян України, які здобувають вищу освіту, та поліцейських

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини