Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

12 червня набрали чинності зміни до Ліцензійних умов у сфері організації та проведення азартних ігор

Реклама

12 червня 2024 року набрала чинності постанова КМУ від 9 квітня 2024 року № 387 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 21 грудня 2020 р. № 1341», якою, зокрема, внесено зміни до Ліцензійних умов у сфері організації та проведення азартних ігор, затверджених урядовою постановою від 21 грудня 2020 року № 1341, та передбачено:

- обов'язок здобувача ліцензії на провадження діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор - юридичної особи подавати до КРАІЛ структуру власності, що за формою та змістом відповідає визначеним Законом «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», та інформацію про кінцевого бенефіціарного власника, у тому числі інформацію про характер та міру (рівень, ступінь, частку) бенефіціарного володіння (вигоди, інтересу, впливу);

- доповнення кадрових вимог до відповідних осіб щодо відсутності судимості за злочини проти основ національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку;

- що засвідчені копії установчих документів заявника подаються у разі їх відсутності в актуальному стані в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

Відповідне роз'яснення надала Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей.

Нова LIGA360 змінює все! Підсилюй роботу юриста використанням комплексної інформації. Використовуй розширені можливості пошуку, аналізу та моніторингу змін правового поля. Замов персональну презентацію менеджера прямо зараз.

Читайте також:

Е-Підприємець: на порталі Дія запущено нову комплексну послугу

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини