Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Міноборони запускає мобільний застосунок для військовозобов'язаних, призовників і резервістів

Реклама

Міноборони інформує, що запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників і резервістів.

У міністерстві нагадали, що 18 травня набирає чинності оновлений Закон про мобілізацію.

З 18 травня всі військовозобов'язані чоловіки та жінки віком 18 - 60 років протягом 60 днів - до 16 липня включно, повинні оновити свої облікові дані: мобільний телефон, фактичне місце проживання та e-mail (за наявності).

У міністерстві наголосили, що під час оновлення даних направлення на ВЛК видаватися не буде. Таке направлення може бути виписане у разі потреби згодом.

Оновити дані можна будь-яким із таких способів:

Онлайн - через застосунок Резерв+. Він буде доступний для завантаження на смартфонах через App Store та Google Play Market з 18 травня.

Резерв+ надає можливість оперативного оновлення даних і доступу до інформації у реєстрі Оберіг. Це зручний спосіб виконання обов'язкової процедури оновлення особистих даних.

Після оновлення даних у застосунку можна побачити інформацію з реєстру Оберіг щодо себе.

Офлайн оновити дані можна у Територіальних центрах комплектування або Центрах надання адміністративних послуг, які діють по всій країні, нагадали в Міноборони.

Якщо ви будете оновлювати дані через ТЦК, окрім самого витягу з реєстру, ви також отримаєте відповідну відмітку у військовий квиток.

З 18 червня у застосунку Резерв+ також з'явиться QR-код, відсканувавши який відповідні представники влади зможуть миттєво отримати інформацію про ваш статус як військовозобов?язаного, призовника або резервіста.

Як працює застосунок Резерв+, можна переглянути на ютуб-каналі Міноборони.

Інформація працюватиме на вас - з рішенням LIGA360:Юрист. Здійснюйте legal research українського законодавства й судової практики, прогнозуйте результати судових справ, читайте експертну аналітику з "гарячих" тем. Замовте тестовий доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини