Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд пропонує збільшити загальну чисельність Держприкордонслужби

Реклама

18 березня Кабінет Міністрів зареєстрував у Верховній Раді проєкт Закону № 11091 «Про внесення зміни до пункту 1 розділу ІХ «Прикінцеві положення» Закону України «Про Державну прикордонну службу України».

Тарас Мельничук, постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді, повідомив, що передбачає зазначена законодавча ініціатива.

Законопроєктом передбачено збільшення на 15 тис. військовослужбовців загальної чисельності Державної прикордонної служби України.

Проект розроблено з огляду на нагальну необхідність формування та нарощення бойових резервів Держприкордонслужби у складі сил оборони і забезпечення готовності Держприкордонслужби в післявоєнний період взяти під контроль державний кордон у його міжнародно визнаних межах та адекватне реагування наявними силами та засобами Держприкордонслужби на актуальні й потенційні загрози національній безпеці на державному кордоні.

Потрібно більше роз'яснень і аналітики щодо нормативного акту? Спробуйте LIGA360 LEGAL SOLUTION. Воно допоможе швидко зорієнтуватися в складних правових питаннях та дізнатися, як саме застосовуються НПА у вашій галузі. Замовте рішення за посиланням.

Читайте також:

Унесено зміни до Положення про Державну міграційну службу: рішення Уряду

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини