Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набуває чинності Порядок отримання узгодження на видачу ліцензії на ті, що імпортуються химсредства захисту рослин

9 квітня 2010, 09:30
357
0
Реклама

Сьогодні набуває чинності затверджений наказом Минагрополитики № 121 Порядок надання Головною державною інспекцією захисту рослин Минагрополитики узгодження на видачу ліцензії на хімічні засоби захисту рослин, імпорт яких підлягає ліцензуванню в 2010 році.

Порядок визначає умови узгодження видачі ліцензій на імпорт інсектицидів (окрім ветеринарних лікарських засобів), фунгіцидів, гербіцидів, засобів, що перешкоджає проростанню втеч, і регуляторів росту рослин, родентицидов (окрім ветеринарних лікарських засобів), а також аналогічних засобів по кодах 3808 10, 3808 20, 3808 30, 3808 90 Митного тарифу України.

Так, узгодження тепер здійснюється Головною державною інспекцією захисту рослин (при Минагрополитики), який також веде реєстрацію узгоджень в спеціальній книзі. Для узгодження подається заява про надання узгодження на видачу ліцензії, а також завірені підписом і друком заявника копії вказаних в порядку документів. Детальніше за см "Минагрополитики затвердило Порядок отримання узгодження на видачу ліцензій на ті, що імпортуються химсредства захисту рослин".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини