Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати внесли понад чотири тисячі правок у законопроєкт про мобілізацію до другого читання

Реклама

В Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки Верховної Ради подано понад чотири тисячі правок у законопроєкт про мобілізацію № 10449 до другого читання.

Нагадаємо, що Верховна Рада схвалила у першому читанні законопроєкт про мобілізацію.

Зазначається, що всі подані пропозиції згрупували за шістнадцятьма блоками й зараз ухвалюються рішення за основу, а далі проведе роботу секретаріат, оскільки є багато поправок, які повторюються. Про це розповів народний депутат, заступник Голови Комітету, Голова постійної делегації України в ПА НАТО Єгор Чернєв, передає пресслужба Апарату ВР.

"Окремі дуже активні парламентарії подали по 100-300 правок, але багато з них мають технічний характер. Якщо в когось було завдання затягнути процес розгляду законопроєкту, то це точно не вдасться. Ми розглядатимемо все поблоково і сподіваюся, що опрацюємо цей документ найближчим часом. На друге читання він може бути винесений уже в березні, проте тут постає головне питання - як законопроєкт проходитиме сесійну залу, адже кожен народний депутат має право поставити свою правку на голосування. Якщо таке відбудеться, то розгляд може затягнутися на тижні", - зазначив він.

Єгор Чернєв додав, що існує і спецпроцедура, однак до такого важливого законопроєкту навряд чи доречно її застосовувати.

Усі потрібні документи для юриста - в рішенні LIGA360. Обирайте з понад 1,8 мільйона НПА, судової практики, аналітики, робочих кейсів та інших матеріалів. Замовте тестовий доступ за посиланням 

Читайте також:

Дайджест важливих матеріалів з питань мобілізації та військової служби

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини