Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набув чинності Закон щодо спрощення процедури списання військового майна

Реклама

7 лютого 2024 року набув чинності Закон № 3411-IX "Про внесення змін до статті 4 Закону України "Про правовий режим майна у Збройних Силах України" щодо спрощення процедури списання військового майна".

Пресслужба Міноборони пояснила, що згідно з нормами Закону № 3411-IX, командири військових частин отримують реальні повноваження списувати під час дії воєнного стану військове майно своїм наказом (крім зброї) вартістю за одиницю військового майна або за одним актом вартістю до 1 700 000 гривень без затверджень та погодження з посадовими особами вищих рівнів, правоохоронними органами чи спеціальним правоохоронним формуванням у складі Збройних Сил України. 

Зазначається, що Міністерство оборони вже завершує підготовку пропозицій підзаконних актів, які повністю реалізують норми закону.

"Не пізніше ніж за тиждень всі технічні питання для спрощення відповідних процедур будуть вирішені", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Верховна Рада схвалила у першому читанні законопроєкт про мобілізацію

Інформація працюватиме на вас - з рішенням LIGA360:Юрист. Здійснюйте legal research українського законодавства й судової практики, прогнозуйте результати судових справ, читайте експертну аналітику з "гарячих" тем. Замовте тестовий доступ за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини