Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент подає до Ради законопроєкт про інститут множинного громадянства

Реклама

Сьогодні, 22 січня, Глава держави внесе до Верховної Ради законопроєкт, який дасть змогу ухвалити комплексні зміни до законодавства та запровадити інститут множинного громадянства.

Про це Президент розповів під час привітання з Днем Соборності.

Володимир Зеленський зазначив, що документ дасть змогу мати наше громадянство всім етнічним українцям та їхнім нащадкам із різних країн світу. Звісно, окрім громадян країни-агресора, наголосив Президент.

«Всі, хто в періоди різних хвиль еміграції вимушено залишив рідну землю, опинившись у Європі, США, Канаді, країнах Азії, Латинської Америки. Всі, хто допомагає нам попри сотні й тисячі кілометрів від рідної землі.

Іноземні добровольці, які стали на захист України, усі, хто воює за свободу України, як за рідну Батьківщину. І Україна стане для них такою.

Для всіх, хто зможе відчути, що бути в Україні означає бути вдома. Не туристами, а громадянами. Великої, соборної, єдиної України.

За свободу якої ми боремося. Б'ємося за право бути українцями. І відповідне рішення - один з елементів такої свободи, одна з можливостей реалізації такого права. Права бути українцем», підсумував Глава держави.

За повідомленням офіційного інтернет-представництва Президента

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини