Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

20 грудня оновлено програмне забезпечення Єдиного державного реєстру юросіб, ФОП та громадських формувань

Реклама

Державне підприємство «Національні інформаційні системи» поінформувало, що 20 грудня 2023 року оновило програмне забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань (ЄДР).

За результатами проведених технічних робіт усунуто помилку типу «java.lang.NullPointerException…», яка виникала по деяких суб'єктах під час формування запиту на отримання сканованих копій документів, що містяться в реєстраційній справі в електронній формі (для державних органів, органів місцевого самоврядування та інших визначених законом осіб).

ДП «НАІС» нагадало, що після будь-яких оновлень системи користувачам необхідно обов'язково здійснювати очистку історії пошуків браузера (кеш).

Як швидко аналізувати великі масиви законодавчої інформації? З рішенням LIGA360 PRO. Легко знайдіть пов'язану аналітику, НПА, судову практику для будь-якого документа. Більше переваг за посиланням.

Читайте також:

З 1 січня скасовується перелік нотаріусів, якими в умовах воєнного стану вчиняються нотаріальні дії щодо цінного майна (документ)

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини