Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Парламент підтримав у першому читанні проєкт Держбюджету на 2024 рік

Реклама

Міністерство фінансів інформує, що 19 жовтня Верховна Рада завершила процес розгляду проєкту Держбюджету-2024 у першому читанні.

Так, Верховна Рада прийняла Постанову щодо висновків та пропозицій до проєкту Закону про Державний бюджет України на 2024 рік.

За відповідне рішення проголосували 285 народних депутатів, зазначили в Мінфіні.

При підготовці документа до першого читання народними депутатами, фракціями, групами та комітетами Верховної Ради було надано 1620 пропозицій до проекту Держбюджету-2024, поданого Урядом до Парламенту 15 вересня.

Бюджетний Комітет 15 жовтня підтримав проект Держбюджету на 2024 рік у 1 читанні та проект Бюджетних висновків до нього.

Міністерство фінансів зауважило, що відповідно до Регламенту ВР Кабмін у двотижневий термін має передати до Верховної Ради проект Держбюджету-2024 до другого читання.

Відчуй силу AI у роботі юриста! Спробуй LIGA360 для щоденних завдань - аналізу законодавства й судової практики, моніторингу змін правового поля, пошуку відповідей. Замовляй безкоштовний тест-драйв за посиланням.

Скористайтеся спецпропозицією до Дня юриста. Отримайте знижку 30% на рішення LIGA360:Юрист Проф або LIGA360:Юрист Преміум. Поспішайте замовити, адже пропозиція дійсна лише до 20 жовтня.

Детальніше про проєкт Державного бюджету можна дізнатися із матеріалів:

Уряд схвалив проєкт Держбюджету України на 2024 рік: які показники закладено

Прожитковий мінімум та мінімальна зарплата 2024: що пропонується проєктом Держбюджету

Профільний комітет ВР рекомендував ухвалити в першому читанні законопроєкт про Держбюджет України на 2024 рік: які зміни мають врахувати?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини