Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 7 жовтня в Україні запрацює Держреєстр об’єктів підвищеної небезпеки

Реклама

Державна служба України із надзвичайних ситуацій запускає Державний електронний реєстр об'єктів підвищеної небезпеки.

Сервіс запрацює із 7 жовтня, інформує пресслужба МВС.

У міністерстві поінформували, що експлуатанти можуть зареєструвати відповідні об'єкти без безпосереднього звернення до територіальних органів ДСНС. Завдяки сервісу подавати матеріали ідентифікації об'єктів підвищеної небезпеки можна буде в електронній формі через особистий кабінет.

Зазначається, що раніше ДСНС запровадила електронне декларування відповідності матеріально-технічної бази. Наразі фахівці служби працюють, щоб електронне декларування запрацювало ще у Дії.Бізнес.

Окрім того, для поліпшення взаємодії з бізнесом торік фахівці служби створили та підтримують роботу чат-бот "Інтерактивний інспектор", що допомагає підприємцям у отриманні відповідей на безпекові питання.

За повідомленням Урядового порталу

Хочеш отримати мільйони корисних документів, що аналізуються вмить? Спробуй LIGA360. Найповніша база українського законодавства й аналітики, алгоритми дій у робочих ситуаціях. А смарт-фільтри й зв'язки документів допоможуть отримати саме ту підбірку матеріалів, що вам потрібна. Спробуйте LIGA360 сьогодні, замовивши тестовий доступ.

Скористайтеся спецпропозицією до Дня юриста. Отримайте знижку 30% на рішення LIGA360:Юрист Проф або LIGA360:Юрист Преміум. Поспішайте замовити, адже пропозиція дійсна лише до 13 жовтня.

Читайте також:

Обробка персональних даних в Україні: 5 найпоширеніших помилок

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини