Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бондарев пропонує змінити Закон про прибуток

1 квітня 2010, 14:57
1057
0
Реклама

Законопроект, яким пропонується змінити норми Закону "Про оподаткування прибутку підприємств"розроблений народним депутатом від БЮТ Костянтином Бондаревымзареєстрований у ВР під № 6249.

Законопроектом пропонується внести зміни:

- в підпункт 8.6.5 п. 8.6 ст. 8 Законувстановивши поквартальну 10-процентну норму прискореної амортизації основних фондів груп 1 - 3 (у діючій редакції підпункту для промислових підприємств встановлена можливість щорічної 25-процентної амортизації основних фондів 3 групи);

- в підпункт 8.7.1 п. 8.7 ст. 8 Законунадавши можливість товаровиробникам відносити до валових витрат витрати на поліпшення орендованих основних фондів, в сумі, що не перевищує 30 % сукупній балансовій вартості усіх груп основних фондів (у діючій редакції підпункту встановлена тільки можливість віднесення на валові витрати модернізації власних основних фондів в сумі, що не перевищує 10 % сукупною балансовою вартість основних фондів);

- виключити з підпункту 11.2.3 п. 11.2 ст.11 Закону норму про заборону збільшення валових витрат на суму здійснених авансових платежів на користь нерезидента.

Таким чином, законопроект спрямований на зменшення податкового тиску на суб'єктів господарювання, що повинне сприяти швидкому відновленню економіки в цілому.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини