Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Олексій Резніков подав заяву про відставку з посади Міністра оборони України

Реклама

Олексій Резніков подав до Верховної Ради заяву про відставку з посади міністра оборони України. Про це він повідомив у Facebook, опублікувавши фото заяви.

"На виконання рішення Президента України Володимира Зеленського подав до Верховної Ради України заяву про відставку. До звіту готовий. Тримаймо стрій!", - йдеться в повідомленні.

Раніше Президент Володимир Зеленський повідомив, що вирішив провести заміну міністра оборони України.

"Цього тижня парламенту буде запропоновано ухвалити й кадрове рішення. Хочу окреслити це зараз. Я вирішив провести заміну міністра оборони України. Олексій Резніков пройшов ці понад 550 днів повномасштабної війни. Я вважаю, що Міністерство потребує нових підходів та інших форматів взаємодії як із військовими, так і з суспільством загалом. Зараз очолити Міністерство має Рустем Умєров. Верховна Рада України добре знає цю людину, і пан Умєров не потребує додаткових представлень. Очікую від Парламенту підтримки цієї кандидатури", - зазначив Президент під час звернення 3 вересня.

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що цього тижня Верховна Рада голосуватиме за відставку Олексія Резнікова і призначення Рустема Умєрова на посаду Мінстра оборони.

"Звільнення на цьому тижні:

- звільнення міністра обороні;

- звільнення голови Фонду Держмайна Украіни.

Призначення тижня:

- призначення Рустема Умерова на посаду міністра оборони України.

Більше кадрових питань на цьому тижні не буде", - йдеться в повідомленні.

Голова ВР Руслан Стефанчук також повідомив, що до Верховної Ради надійшла заява від Голови Фонду державного майна Рустема Умєрова про звільнення з посади.

Фото: Facebook Олексія Резнікова

Хочеш отримати мільйони корисних документів, що аналізуються вмить? Спробуй LIGA360. Найповніша база українського законодавства й аналітики, алгоритми дій у робочих ситуаціях. А смарт-фільтри й зв?язки документів допоможуть отримати саме ту підбірку матеріалів, що вам потрібна. Спробуйте LIGA360 сьогодні, замовивши тестовий доступ. 

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини