Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вебсайти із продажу електронних сигарет перевірятимуть вік відвідувачів: 15 листопада набере чинності постанова Кабміну

Реклама

Вебсайти виробників та імпортерів електронних сигарет та систем нагрівання тютюну будуть перевіряти вік відвідувачів.

Відповідна урядова постанова від 11 серпня 2023 року № 839 «Про затвердження Порядку попередньої ідентифікації віку користувачів веб-сайтів виробників, імпортерів пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння та/або електронних сигарет» набере чинності 15 листопада.

Мінекономіки пояснило, що у перелік таких сайтів потрапляють сторінки, які містять інформацію про продаж, обслуговування та комплектуючі тютюнових та нікотиновмісних виробів.

Вхід на сайти із продажу тютюнових систем та електронних сигарет буде здійснюватися за документами, які підтверджують вік відвідувача. Розроблятиметься відповідна система ідентифікації.

У Мінекономіки зауважили, що відповідну постанову розроблено на виконання вимог Закону № 1978 щодо охорони здоров'я населення від шкідливого впливу тютюну.

Встигайте за трендами юридичного бізнесу - автоматизуйте рутинні завдання. LIGA360 є першим рішенням на українському ринку, яке надає інструменти legal research та моніторингу законодавства, формує аналіз для ваших судових справ з технологіями AI&big data. Замовляй безкоштовний тест-драйв за посиланням.

Читайте також:

Нові норми "бездимного" законодавства: що і де заборонено курити з 11 липня 2022 року

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини