Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін дозволив автоматичну перевірку відомостей, необхідних для допуску особи до керування ТЗ та оформлення посвідчень водія

Реклама

Кабмін прийняв постанову щодо автоматичної перевірки відомостей, необхідних для допуску особи до керування транспортними засобами та оформлення посвідчень водія.  Рішення ухвалено на засіданні 8 серпня, повідомив Урядовий портал.

"Документ «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо автоматичного здійснення перевірок відомостей, необхідних для допуску особи до керування транспортними засобами, оформлення, видачі посвідчень водія, реєстраційних документів і номерних знаків на транспортні засоби, а також способу їх отримання» спрямований на спрощення та покращення прозорості отримання послуг у сервісних центрах МВС", - зазначив Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Зазначається, що громадяни зможуть обирати зручний для них формат отримання пластикового свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу і номерних знаків (поштовим зв'язком або традиційним в ТСЦ МВС). 

Читайте також: З автосалону - з державною реєстрацією: з 6 серпня діє спрощення для нових транспортних засобів

Як вперше зареєструвати вживане авто з-за кордону: роз'яснення МВС

В МВС нагадали, як змінилась процедура перереєстрації авто в Україні

МВС роз'яснило, що необхідно мати при перетині кордону на авто

Вся актуальна база законодавства й судових рішень є у LIGA360. Знаходьте потрібний документ в один клік - побачте весь обсяг пов'язаних аналітичних матеріалів, судових прецедентів, НПА тощо. Спробуйте найзручніше рішення для legal research прямо сьогодні. 

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини