Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін затвердив Порядок виготовлення та обліку номерних знаків для транспортних засобів, що підлягають держреєстрації

Реклама

На засіданні 25 липня Кабмін затвердив Порядок виготовлення та обліку номерних знаків для транспортних засобів, що підлягають державній реєстрації. Про це повідомив Тарас Мельничук, представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді.

Порядком визначено процедуру провадження суб'єктами господарювання (їх філіями чи відокремленими підрозділами) діяльності з виготовлення, видачі та обліку номерних знаків для транспортних засобів.

Дія Порядку поширюється на всіх суб'єктів господарювання незалежно від форми власності та організаційно-правової форми (їх філії чи відокремлені підрозділи), які за зверненням власників зареєстрованих у встановленому порядку транспортних засобів або їх уповноважених представників здійснюють виготовлення номерних знаків.

З текстом документа можна буде ознайомитись в модулі "Законодавство" ІПС ЛІГА:ЗАКОН після його оприлюднення.

Читайте також: Як вперше зареєструвати вживане авто з-за кордону: роз'яснення МВС

В МВС нагадали, як змінилась процедура перереєстрації авто в Україні

Вся актуальна база законодавства й судових рішень є у LIGA360. Знаходьте потрібний документ в один клік - побачте весь обсяг пов'язаних аналітичних матеріалів, судових прецедентів, НПА тощо. Спробуйте найзручніше рішення для legal research прямо сьогодні. 

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини