Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні дозволили авто з правим розташуванням керма для певних категорій

Реклама

На засіданні 28 червня Верховна Рада ухвалила Закон про внесення змін до статті 29 Закону України "Про дорожній рух" щодо надання дозволу військовослужбовцям у період дії правового режиму воєнного стану використовувати у дорожньому русі транспортні засоби з правим розташуванням керма (законопроєкт № 9238).

Так, передбачено можливість участі у дорожньому русі транспортних засобів з правим розташуванням керма, що були отримані військовими частинами Збройних Сил України та інших військових формувань, утворених відповідно до законів України, як благодійна допомога, міжнародна технічна допомога, або за міждержавними угодами на інших умовах, та керування якими здійснюється військовослужбовцями під час виконання останніми своїх службових обов'язків на період дії воєнного стану та протягом 90 днів після його скасування.

Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

Вся актуальна база законодавства й судових рішень є у LIGA360. Знаходьте потрібний документ в один клік - побачте весь обсяг пов?язаних аналітичних матеріалів, судових прецедентів, НПА тощо. Спробуйте найзручніше рішення для legal research прямо сьогодні. 

Читайте також: Спрощено процедуру отримання українських посвідчень водія іноземцям, які служать у лавах українського війська

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини