Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Порядок будівництва київською кільцевою хочуть визначити законом

29 березня 2010, 13:28
386
0
Реклама

Законопроект "Про особливості проектування, будівництва і експлуатації великої кільцевої автомобільної дороги навкруги м. Києва" зареєстрований у ВР під № 6227.

Законопроектом визначаються технічні вимоги, організація проектування, порядок визначення вартості, порядок затвердження проектної документації і інші питання будівництва великої кільцевої дороги навколо Києва. Передбачається, що закупівля робіт і послуг для проектування і будівництва дороги здійснюватиметься згідно процедурі торгів з обмеженою участю згідно із законодавством про держзакупівлі. Фінансування будівництва здійснюватиметься за рахунок засобів концесіонерів, держбюджету, кредитів міжнародних фінансових організацій і з інших джерел фінансування. Крім того, пропонується встановити єдиний термін - 10 діб для надання техусловий, дозволів і укладень, узгодження проектних рішень для усіх підприємств, установ і організацій, незалежно від форми власності.

Будівництво дороги забезпечить об'єднання міжнародних і національних коридорів, звільнить вулично-дорожню мережу Києва від транзитного транспорту.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини