Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ІТ

Ухвалено постанову, яка надає можливість затвердити схеми електронної ідентифікації згідно з вимогами ЄС

Реклама

28 квітня Уряд ухвалив постанову, яка визначає схеми електронної ідентифікації та рівні довіри до засобів електронної ідентифікації відповідно до українського законодавства і з урахуванням вимог ЄС.

Засоби електронної ідентифікації, які видають фізичним та юридичним особам і їхнім представникам, мають бути в системі електронної ідентифікації з відповідним рівнем довіри до них - високий, середній або низький.

Ухвалена постанова надає можливості в майбутньому затвердити схеми електронної ідентифікації, а також порядок оцінки відповідності засобів електронної ідентифікації в цих схемах, роз'яснило Мінцифри.

Також завдяки ухваленій постанові країни Європейського Союзу в майбутньому зможуть визнавати українські схеми електронної ідентифікації.

За повідомленням Урядового порталу

Майбутнє юридичного ринку вже тут! Спробуйте перше рішення для українських юристів LIGA360, яке поєднало весь обсяг судової практики та законодавства - та аналізує їх за технологіями великих даних. Ухвалюйте максимально інформовані правові рішення з LIGA360.

Читайте також:

GDPR комплаєнс для ІТ-компанії: юридичні аспекти

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини