Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Раді пропонують прийняти за основу і в цілому законопроєкт щодо удосконалення законодавчої процедури

Реклама

19 квітня 2023 року Комітет Верховної Ради з питань правової політики розглянув на своєму засіданні проєкт Закону № 9152 «Про внесення зміни до частини другої статті 4 Цивільного кодексу України щодо удосконалення законодавчої процедури», поданий народним депутатом І. Фрісом.

За підсумками розгляду Комітет ухвалив рішення рекомендувати Верховній Раді України включити до порядку денного сесії та за результатами його розгляду в першому читанні прийняти за основу і в цілому.

Законопроєктом запропоновано внесення зміни до частини другої статті 4 Цивільного кодексу, згідно з яким будь-які зміни до цього Кодексу можуть вноситися виключно законами про внесення змін до Цивільного кодексу України.

Загалом у разі прийняття зазначеного законопроєкту реалізація його положень дасть змогу виключно Комітету з питань правової політики бути головним з підготовки та опрацювання проектів законів, що стосуються внесення змін до ЦК.

За повідомленням пресслужби Апарату Верховної Ради.

Вся актуальна база законодавства й судових рішень є у LIGA360. Знаходьте потрібний документ в один клік - побачте весь обсяг пов'язаних аналітичних матеріалів, судових прецедентів, НПА тощо. Спробуйте найзручніше рішення для legal research прямо сьогодні.

Читайте також:

КСУ визнав конституційними окремі приписи Кодексу адмінсудочинства щодо особових даних у судовому рішенні

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини