Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін скоротив термін спеціальної підготовки і стажування для водіїв спецавтомобілів цивільного захисту до одного місяця

Реклама

Уряд скоротив термін спеціальної підготовки і стажування для водіїв спецавтомобілів цивільного захисту до одного місяця. Таке рішення було прийняте 28 березня, повідомив Урядовий портал. Проєкт постанови розроблено МВС.

Зокрема, відповідні зміни внесені до постанов Кабміну від 8 травня 1993 р. № 340 та від 3 березня 2022 р. № 184.

Зазначається, що змінами передбачено скоротити проходження спеціальної підготовки і стажування водіїв автомобілів цивільного захисту з шестимісячного до одномісячного терміну, аби допустити їх до керування транспортними засобами, обладнаними спеціальними звуковими і світловими сигналами або призначеними для перевезення небезпечних вантажів.

«Це дозволить забезпечити оперативний допуск водіїв, призначених на вакантні посади та в новостворені підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій для здійснення заходів із забезпечення цивільного захисту населення в умовах воєнного стану у зв'язку з військовою агресією російської федерації проти України», - пояснив Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Впевнись, що контрагент не співпрацює з рф та рб. Шукай детальне досьє компаній у LIGA360. Замов систему на спеціальних умовах прямо зараз.

Читайте також: Спрощено процедуру отримання українських посвідчень водія іноземцям, які служать у лавах українського війська

В Україні можна буде реєструвати авто чи оформити посвідчення водія без використання пластикових бланків

Оновлено Перелік захворювань і вад, за наявності яких особа не може бути допущена до керування відповідними ТЗ

Відтепер можна призначити та скасувати належного користувача авто онлайн: МВС

Кабмін вніс зміни до ПДР та Порядку проведення обов'язкового технічного контролю ТЗ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини