Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Раді пропонують прийняти законопроєкт, який дозволить тимчасово припиняти судноплавство під час воєнного стану

Реклама

Комітетом з питань транспорту та інфраструктури підготовлено до розгляду Верховною Радою законопроєкт №7651«Про внесення змін до Закону України «Про внутрішній водний транспорт» щодо судноплавства під час введення воєнного або надзвичайного стану». Про це повідомила прес-служба Апарату ВР.

Чинний Закон України «Про внутрішній водний транспорт» передбачає, що навігаційний період на внутрішніх водних шляхах є цілорічним, але не враховує питання судноплавства у період воєнного стану.

Зазначається, що з цією метою й розроблено законопроект №7651, яким Адміністрації судноплавства дозволяється тимчасово припиняти судноплавство у місцевостях, які є небезпечними через наближення до територій, на яких ведуться бойові дії або на яких запроваджено надзвичайний стан.

Прес-служба нагадала, що законопроєкт було розглянуто народними депутатами України на засіданні Комітету з питань транспорту та інфраструктури 12 січня 2023 року та ухвалено рішення рекомендувати Верховній Раді України прийняти законопроект за основу та в цілому.

Вся актуальна база законодавства й судових рішень є у LIGA360. Знаходьте потрібний документ в один клік - побачте весь обсяг пов'язаних аналітичних матеріалів, судових прецедентів, НПА тощо. Спробуйте найзручніше рішення для legal research прямо сьогодні. 

Читайте також: Депутати підтримали зміни до законів щодо умов прийняття до громадянства України

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини