Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держприкордонслужба надаватиме Пенсійному фонду інформацію про перетин кордону громадян: урядовий законопроєкт

Реклама

Кабінет Міністрів як суб'єкт законодавчої ініціативи зареєстрував у Верховній Раді України проєкт Закону № 9004 «Про внесення зміни до статті 19 Закону України «Про Державну прикордонну службу України» щодо надання Пенсійному фонду України інформації про перетин кордону».

Про це повідомив Тарас Мельничук, постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді.

Законопроект має на меті надання Пенсійному фонду України доступу до інтегрованої міжвідомчої інформаційно-комунікаційної системи щодо контролю осіб, транспортних засобів та вантажів, які перетинають державний кордон.

Проектом Закону пропонується передбачити таке:

Державна прикордонна служба зобов'язується надавати Пенсійному фонду для реалізації його повноважень у сфері загальнообов'язкового державного соціального та пенсійного страхування відомості стосовно реципієнтів, які перетинали державний кордон України або в'їжджали/виїжджали на тимчасово окуповану територію України через контрольні пункти в'їзду - виїзду.

LIGA360 - перше рішення для автоматизації legal research на українському ринку. Миттєвий аналіз мільйонів законодавчих актів та судових справ для формування найефективніших правових позицій. Замов прямо сьогодні.

Читайте також:

Нардепам можуть заборонити повідомляти про прийняті рішення Ради раніше ніж через годину після закінчення засідання

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини