Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін затвердив Порядок оформлення довідок щодо перебування військовослужбовців у місцях несвободи внаслідок збройної агресії рф

Реклама

Уряд ухвалив постанову «Про затвердження Порядку оформлення та видачі довідок про перебування осіб у місцях несвободи внаслідок збройної агресії проти України або інтернування в нейтральних державах».

Відповідне рішення прийнято на засіданні 20 січня, повідомляє Урядовий портал з посиланням на Мінреінтеграції.

Зокрема, документом затверджено зразки таких довідок для громадян України й іноземців, осіб без громадянства, які проходили в установленому законодавством України порядку військову службу.

Зазначена довідка входить до переліку обов'язкових документів (щодо військовослужбовців) для звернення до Комісії з питань встановлення факту позбавлення особи особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України. Ця комісія працює при Мінреінтеграції.

Для отримання зазначених довідок необхідно звернутися до Міністерства оборони, правоохоронного органу, командира підрозділу Збройних Сил, іншого законного військового формування чи органу, що належить до сил безпеки й оборони України.

Хочеш побачити українське законодавство станом на певну дату? Спробуй функціонал Time Machine у LIGA360. Дізнайся більше інструментів для правового аналізу за посиланням.

Читайте також:

Як отримати статус учасника бойових дій, які брали безпосередню участь у бойових діях у зв'язку з агресією рф проти України?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини