Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін починає діяти - часу на розгойдування немає

17 березня 2010, 14:37
213
0
Реклама

На засіданні Кабміну Микола Азаров відмітив насущні проблеми України і дав відповідні вказівки міністрам відносно їх подолання. Прем'єр-міністр підкреслив, що часу на розгойдування у уряду немає.

Зокрема як найбільш актуальними для вирішення урядом були названі наступні питання:

- майбутній весняний паводок. Глава уряду відмітив, що не дивлячись на те, що час загублений, треба терміново готувати техніку і будматеріали, мобілізувати людей і починати протистояти стихії.

- весеннее-полевые роботи, до яких треба бути готовими, щоб вони пройшли без затримок;

- цінова нестабільність. Стабілізація цін покладена на Сергія Тігіпка разом з міністерствами, Антимонопольним комітетом і НБУ;

- ситуація в топливно-энергитическом комплексі. Глава уряду зажадав від відповідних міністрів проведення конкретних заходів по виправленню ситуації в ПЕК;

- сфера ЖКГ а також медицина, які за словами Прем'єра доведений до повного занепаду.

Пріоритетами уряду є:

- розвиток внутрішнього ринку, пожвавлення споживчого попиту;

- стабілізація розвитку промисловості. Микола Азаров запропонував порівнювати показники промисловості не з даними попереднього кризового року, а з докризовими даними. Прем'єр-міністр висловив побажання про те, щоб темпи росту промисловості складали щорічно 7-8 %, це дозволить до 2012 року не лише повернутися до докризових показників, але і стабілізувати розвиток.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини