Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З Днем Збройних Сил України!

6 декабря 2022, 13:23
147
0
Автор:
Реклама

Сьогодні в Україні відзначають День Збройних Сил. Військові Збройних Сил України - герої сучасності. ЗСУ показали не лише Україні, а й світові не бачену досі мужність та звитягу.

Прагнучи захищати рідну землю від жорстоких загарбників, вони щодня демонструють, що, що є нащадками незламного народу, за плечами якого традиції наших предків та дух козацтва.

Завдячуючи дівчатам і хлопцям, які служать у Збройних Силах України, ми сьогодні можемо зранку випити ароматної кави та маємо змогу продовжувати працювати.

LIGA ZAKON дякує кожному представнику Збройних Сил України за боротьбу і те, що ми маємо змогу продовжувати роботу підтримуючи економіку.

І найголовніше, що саме завдяки ЗСУ ми можемо жити під синьо-жовтим прапором! Тому, місією кожного із нас сьогодні є їхня підтримка.

Давайте не будемо забувати про те, що ті, завдячуючи кому ми можемо прокидатися у м'якому ліжку під ковдрою, світанки зустрічають в холодних окопах зі зброєю у руках.

Не забуваймо підтримувати ЗСУ! Допомагайте гривнею, долучайтесь до зборів необхідних їм речей та техніки. Маєте змогу допомогти фізично - волонтерте, адже сьогодні жодні руки зайвими не будуть. Тільки тримаючись разом підтримуючи один одного - ми незламні!

Разом переможемо! Слава Героям!

Оставьте комментарий
Войдите чтобы оставить комментарий
Войти

Похожие новости