Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У ГКЦБФР обговорили механізми запобігання ціновій нестабільності на фондовому ринку

15 березня 2010, 17:29
397
0
Реклама

Нарада, присвячена удосконаленню нормативної бази функціонування фондових бірж, відбулося 12 березня в ГКЦБФР. У нім взяли участь представники українських фондових бірж, Асоціації "Українські фондові торговці" і Українській асоціації інвестиційного бізнесу.

Обговорювався нещодавно схвалений Комісією проект змін до Положенню про функціонування фондових біржяким вводяться ефективні механізми того, що перешкодило цінової нестабільності на біржовому ринку і уніфікації розрахунку біржового курсу. За результатами наради було визначено, що учасники дадуть свої пропозиції по документу, зокрема відносно визначення критеріїв цінової нестабільності на біржовому ринку і механізмів зупинки біржових торгів. Після чого проект ще раз буде розглянутий Комісією і приблизно до кінця березня буде спрямований в Держкомпідприємництва на узгодження.

Також обговорювалися питання об'єднання зусиль Комісії і фондових бірж відносно попередження дій, які можуть негативно відбитися як на розвитку цивілізованих механізмів біржової торгівлі, так і на діяльності інвесторів, передусім ИСИ і НПФ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини