Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Минжилкоммунхоз зайнявся проблемою розкрадання кришок люків

15 березня 2010, 14:59
649
0
Реклама

На офіційному сайті Минжилкоммунхоз опублікований відкритий лист керівникам комунальних підприємств відносно аналізу нещасних випадків, що сталися внаслідок незакритих люків інженерних мереж від 11.03.2010 № 11/15-2217.

У цьому листі говориться, що за результатами проведеного аналізу було встановлено, що більшість нещасних випадків сталися в результаті крадіжок кришок люків громадянами з метою здачі їх в пункти прийому металобрухту. Приймальники металобрухту приймають від фізичних осіб чавунні кришки і грати, порушуючи Ліцензійні умови, затверджені наказом Держкомпідприємництва і Мінпромполітики від 23.10.2007 № 127/595 і постанови КМУ від 29.10.2003 № 1698 "Про затвердження Порядку оподаткування прибутків фізичних осіб від здачі металобрухту чорних і кольорових металів".

У листі повідомляється, що Минжилкоммунхоз звернувся в МВС, Мінпромполітики, Держкомпідприємництва і ДПАУ з пропозицією провести перевірки суб'єктів господарювання відносно дотримання ними ліцензійних умов і вимог по оподаткуванню прибутків від здачі металобрухту. Крім того, Міністерство підготувало законопроект про посилення відповідальності за деякі правопорушення у сфері ЖКГ (детальніше про законопроект см ЛІГА :ЗАКОН За ушкодження об'єктів ЖКГ пропонують ввести карну відповідальність).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини