Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Унесено зміни до переліку видів доходів, які враховуються при визначенні розміру аліментів на одного з подружжя, дітей, батьків, інших осіб

15 листопада 2022, 09:15
9995
0
Реклама

Уряд уніс зміни до пункту 8 переліку видів доходів, які враховуються при визначенні розміру аліментів на одного з подружжя, дітей, батьків, інших осіб.

Відповідну урядову постанову № 1263 було прийнято 11 листопада 2022 року.

Тарас Мельничук, постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді, роз'яснив, що передбачено можливість утримання аліментів з інших виплат, встановлених законодавством, у тому числі з додаткової винагороди, яка виплачується на період дії воєнного стану, передбаченої постановою КМУ від 28 лютого 2022 року № 168 «Питання деяких виплат військовослужбовцям, особам рядового і начальницького складу, поліцейським та їх сім'ям під час дії воєнного стану».

Адвокати із сімейних справ вивчають актуальні ситуації щодо розлучення, поділу майна, ухилення від сплати аліментів з ІПС ЛІГА:ЗАКОН. Також система містить повну базу українського законодавства з експертними коментарями. Придбайте ІПС ЛІГА:ЗАКОН за посиланням.

Читайте також:

Які особливості спадкування під час воєнного стану?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини