Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Цього року Бюджет планують ухвалити раніше, аніж це було в останні три роки

Реклама

Цього року ухвалення Бюджету відбудеться раніше, аніж це було в останні три роки. Про це повідомив Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко, йдеться в повідомленні на телеграм-каналі ВР.

«Під час пленарного засідання народні депутати України заслухали Бюджет, фактично запустивши бюджетну процедуру. Це Бюджет країни, яка воює, Бюджет - наполовину оборонний: Збройні Сили України, сили оборони, зарплата, видатки, озброєння, снаряди - усе те, що допоможе нам стримувати фантастичні навали, котрі нам пророкують», - повідомив Олександр Корнієнко в ефірі національного телемарафону «UA разом».

Перший віцеспікер зазначив, що "існує «джентльменська домовленість» фракцій - опозиції та монобільшості, що не буде потоку пропозицій, які завжди надходили тисячами до Бюджету, а будуть виважені кілька десятків від кожної фракції".

Раніше ми писали, що в Парламенті зареєстровано законопроєкт № 8000 "Про Державний бюджет України на 2023 рік".

Читайте також: Держбюджет 2023: якими будуть прожитковий мінімум і мінімальна зарплата?

Кабмін затвердив проєкт Держбюджету на 2023 рік

Усі ризики для бізнесу - як на долоні з рішенням LIGA360. Юридичні, договірні, майнові та медіа ризики контролюються з єдиного цифрового простору. Спробуй корпоративне рішення LIGA360 прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини