Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні хочуть запровадити відомчу реєстрацію транспортних засобів СБУ

Реклама

В Парламенті зареєстровано законопроєкт № 8040 "Про внесення змін до Закону України "Про дорожній рух"".

Проєктом пропонується запровадити відомчу реєстрацію транспортних засобів Службою безпеки України та уповноважити на здійснення такої реєстрації відповідний підрозділ Центрального управління Служби безпеки України.

"Службі безпеки України необхідно отримати повноваження щодо здійснення відомчої реєстрації транспортних засобів, що забезпечить оперативність прийняття та оформлення рішень щодо закріплення та перезакріплення транспортних засобів між підрозділами та органами Служби безпеки України, а також матиме результатом економію бюджетних коштів, що витрачаються на оплату адміністративних послуг, пов'язаних з державною реєстрацією транспортних засобів.

Крім того, можливість відомчої реєстрації транспортних засобів Служби безпеки України є вкрай необхідною в умовах дії правового режиму воєнного стану, оскільки дозволить більш оперативно здійснювати заходи з реєстрації транспортних засобів, що надходять з національної економіки шляхом безоплатного їх залучення під час мобілізації від підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності через територіальні центри комплектування та соціальної підтримки відповідно до вимог Положення про військово-транспортний обов'язок, а також отриманих транспортних засобів від інших органів державної влади, іноземних партнерів та як благодійна допомога", - йдеться в пояснювальній записці до законопроєкту.

Читайте також: Кабмін вніс зміни до ПДР та Порядку проведення обов'язкового технічного контролю ТЗ

В Дії розпочинається бета-тестування документів англійською та послуги шерингу авто: як взяти участь

З 24 липня змінився механізм підготовки та перепідготовки водіїв

Знайдіть потрібний шаблон договору в один клік! У цьому допоможе Contractum від LIGA360. Система надає декілька варіантів шаблонів за популярними тематиками, щоб обрати оптимальну структуру. Спробуйте сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини