Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Закон щодо розширення переліку осіб, які не підлягають призову під час мобілізації, опубліковано

Реклама

18 серпня 2022 року в газеті «Голос України» офіційно опубліковано Закон № 2491-IX «Про внесення змін до статті 23 Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" щодо розширення переліку осіб, які не підлягають призову на військову службу під час мобілізації».

Документ набере чинності з дня, наступного за днем його опублікування (19 серпня 2022 року).

Згідно зі змінами призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період не підлягатимуть також жінки та чоловіки, чиї близькі родичі (чоловік, дружина, син, донька, батько, мати, дід, баба або рідний (повнорідний, неповнорідний) брат чи сестра) загинули або пропали безвісти під час здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, а також під час забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії проти України під час дії воєнного стану.

Ексклюзивна пропозиція для LIGA360:Юрист - 2 за ціною 1! Купуєте рішення LIGA360 - обираєте ще одне у подарунок. Дізнайтеся про акційну пропозицію серпня за посиланням.

Читайте також:

Кабмін удосконалив військову процедуру посвідчення заповітів

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини