Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ГКЦБФР: Емітентів зобов'язали включати в річний звіт додаткову інформацію, щоб інвестори бачили, з ким мають справу

3 березня 2010, 12:01
810
0
Реклама

ГКЦБФР (далі - Комісія) нагадала, що вимоги до річної звітності емітентів цінних паперів значно підвищені і вони зобов'язані включати в звіти додаткову інформацію, повідомляє Прес-служба Комісії.

Комісія нагадала емітентам цінних паперів, що вимоги до річної звітності тепер значно розширені. На сьогодні разом з іншою інформацією в річний звіт емітента має бути включена інформація про обсяги виробництвавідомості про реалізацію основних видів продукції і оцінка її собівартості. У Комісії вважають, що зміни сприятимуть точнішому розумінню інвесторами операційно-фінансового стану емітентів, що є дуже важливим при ухваленні інвестиційних рішень.

До речі, раніше Кабмін дорученням від 11.10.2007 року № 14545/5/1-07 зобов'язав емітентів публікувати інформацію про емісію цільових облігацій, правах і обов'язках власників цільових цінних паперів і емітентах таких цінних паперів у ЗМІ. Цим же дорученням була введена норма, згідно якої емітент зобов'язаний упродовж терміну розміщення і обороту облігацій (цільових цінних паперів) щокварталу, починаючи з дати реєстрації випуску облігацій або реєстрації випуску і проспекту емісії, подавати в ГКЦБФР звіт про фінансовий стан емітента, стан будівництва об'єкту, яким здійснюватиметься виконання зобов'язань по облігаціях.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини