Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Тимчасовий виїзд за кордон під час воєнного стану пропонують дозволити українським морякам

Реклама

В Парламенті зареєстровано законопроєкт № 7461 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо тимчасового виїзду за кордон українських моряків під час воєнного стану в Україні)".

Пропонуються зміни до до Законів України «Про порядок виїзду з України і в'їзду в Україну громадян України» та «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію».

Зміни в законопроєкті спрямовані на:

  • встановлення норми, що під час мобілізації, на особливий період призову на військову службу не підлягають українські моряки. При цьому за згодою українських моряків вони матимуть право призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період;

  • встановлення виключення із загального правила щодо обмеження виїзду за межі України на період дії правового режиму воєнного стану, в тому числі, військовозобов'язаних українських моряків (які не підлягають призиву на військову службу під час мобілізації).

Читайте також: Набув чинності Закон щодо відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації деяких категорій громадян

Тероборона може виконувати завдання в районах ведення бойових дій: Закон набув чинності

Скористайся спеціальними добірками LIGA360 про воєнний стан. Щодня ми доповнюємо матеріали для бізнесу: господарська діяльність, звітність і податки, ЗЕД і мито, виплати, акциз і ліцензії, власність в умовах воєнного стану тощо. Спробуй LIGA360 на спеціальних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини