Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінприроди роздасть 24 дозволи на користування надрами

25 лютого 2010, 15:46
264
0
Реклама

Мінприроди оголосило про намір провести аукціон з продажу спеціальних дозволів на користування надрами, повідомляє офіційний сайт Міністерства.

30 березня 2010 року відбудеться аукціон з продажу спеціальних дозволів на користування надрами. На продаж будуть виставлена 24 ділянки, стартова ціна дозволу може коливатися від 0 до 49,3 млн гривен. Дозволи планується видати на термін від 3 до 20 років. Усі охочі прийняти участь в конкурсі повинні подати заявки в Мінприроди до 12 березня.

До речі, раніше Мінприроди погоджувало перелік документів, які необхідно подавати для переоформлення раніше за виданих спецдозволів на користування надрами. Нові правила поширюються на усі випадки, коли юридична особа (недропользователь) виступає засновником іншої компанії, створеної з метою здійснення госпдіяльності на наданій в користування ділянці надр; з одночасною передачею новоствореної компанії усього майна, необхідного для користування ділянкою надр згідно з умовами дозволу. Детальніше про це - в матеріалі ЛІГА :ЗАКОН "У Мінприроди уточнили порядок переоформлення дозволів на користування надрами "

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини