Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набув чинності Закон, яким розширено перелік суб’єктів права на безоплатну вторинну правову допомогу

Реклама

Сьогодні, 20 травня, набкв чинності Закон "Про внесення змін до статті 14 Закону України "Про безоплатну правову допомогу".

Документом внесено зміни до статті 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу» включивши до переліку суб'єктів права на безоплатну вторинну правову допомогу:

  • потерпілих від кримінальних правопорушень проти статевої свободи та статевої недоторканості, катування або жорстокого поводження під час воєнних дій чи збройного конфлікту, - на правові послуги, передбачені пунктами 2 і 3 частини другої статті 13 цього Закону, у кримінальних провадженнях, розпочатих за фактом вчинення таких кримінальних правопорушень;

  • осіб, які не мають документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, - на правові послуги, передбачені пунктами 2 і 3 частини другої статті 13 цього Закону, з питань встановлення в судовому порядку фактів, що мають юридичне значення, пов'язаних з оформленням та видачею таких документів.

Договірна робота з CONTRACTUM у LIGA360 стає ще зручнішою. Відтепер користувачі можуть створювати власні шаблони договорів, або максимально адаптувати готові шаблони до власних потреб. Дізнайся більше за посиланням.

Читайте також: Особливості здійснення судочинства в умовах воєнного стану

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини