Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Спрощено процедуру надання в оренду земельних ділянок с/г призначення державної власності на час воєнного стану

Реклама

Держгеокадастр інформує, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 10.05.2022 № 563 «Деякі питання регулювання земельних відносин» Положення про Державний фонд документації із землеустрою та оцінки земель, затверджене постановою Кабінету Міністрів від 17 листопада 2004 р. № 1553, Типовий договір оренди землі, затверджений постановою Кабінету Міністрів від 3 березня 2004 р. № 220, приведено у відповідність до Закону № 2145-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану».

Відповідно було внесено зміни, зокрема, до Типового договору оренди землі щодо спрощення процедури передачі в оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної та комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на час воєнного стану.

Держгеокадастр пропонує ознайомитися з детальною інформацією стосовно основних змін у відносинах щодо оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної та комунальної власності на час воєнного стану:

Як захистити земельну ділянку від рейдерських захоплень? Спробуйте SMS-Маяк Земля - сервіс інформування про початок та хід реєстраційної процедури щодо об'єктів землекористування. Деталі за посиланням.

Читайте також:

Унесено зміни до Типового договору оренди землі: рішення Уряду

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини