Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розширено перелік суб’єктів права на безоплатну вторинну правову допомогу: Закон опубліковано

Реклама

Сьогодні, 19 травня, в газеті "Голос України" опубліковано Закон "Про внесення змін до статті 14 Закону України "Про безоплатну правову допомогу". Закон набуває чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

Документом вносяться зміни до статті 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу» включивши до переліку суб'єктів права на безоплатну вторинну правову допомогу:

  • потерпілих від кримінальних правопорушень проти статевої свободи та статевої недоторканості, катування або жорстокого поводження під час воєнних дій чи збройного конфлікту, - на правові послуги, передбачені пунктами 2 і 3 частини другої статті 13 цього Закону, у кримінальних провадженнях, розпочатих за фактом вчинення таких кримінальних правопорушень;

  • осіб, які не мають документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, - на правові послуги, передбачені пунктами 2 і 3 частини другої статті 13 цього Закону, з питань встановлення в судовому порядку фактів, що мають юридичне значення, пов'язаних з оформленням та видачею таких документів.

Договірна робота з CONTRACTUM у LIGA360 стає ще зручнішою. Відтепер користувачі можуть створювати власні шаблони договорів, або максимально адаптувати готові шаблони до власних потреб. Дізнайся більше за посиланням.

Читайте також: Особливості здійснення судочинства в умовах воєнного стану

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини