Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Операторів мобільного зв'язку, що поширюють недобросовісну рекламу, можуть прибрати з ринку зв'язки

24 лютого 2010, 15:44
533
0
Реклама

АМКУ зобов'язав усіх мобільних операторів зв'язку усунути до початку березня поточного року усю недобросовісну рекламу. Про це, зокрема, заявив в.о. голови АМКУ Олександр Мельниченко в ході прес-конференції.

Як відмітив пан Мельниченко, прибрати недобросовісну рекламу мобільних операторів зобов'язує Закон "Про внесення змін до Закону "Про захист від недобросовісної конкуренції". В зв'язку з цим Пан Мельниченко підкреслив: "Коли мобільні оператори говорять, що існує ненульовий тариф - це не відповідає дійсності. За такі дії Антимонопольний комітет може ставити питання про припинення діяльності господарських суб'єктів". Таким чином, АМКУ встановив чіткий термін для остаточного усунення недобросовісної реклами мобільними операторами - початок березня поточного року.

Раніше Антимонопольний комітет України і Національна комісія з питань зв'язку України домовилися про створення спільного робочого гурту, який займатиметься питаннями оманливої реклами у сфері реклами мобільних операторів. Детальніше про це - в матеріалі ЛІГА :ЗАКОН "Антимонопольний комітет і Нацкомсвязи встановлять спільний контроль над рекламою мобільних операторів ".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини