Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінінфраструктури прийняло рішення закрити окремі морські порти

Реклама

У зв'язку із повномасштабною війною, яку російська федерація розв'язала 24 лютого 2022 року і веде проти України та Українського народу з порушенням норм міжнародного права, завдаючи ракетні удари по всій території України та вчиняючи злочини проти нашого суспільства, Міністерство інфраструктури прийняло наказ від 28 квітня 2022 року № 256 «Про закриття морських портів», зареєстрований в Міністерстві юстиції 29 квітня 2022 року за № 470/37806.

Відповідно до наказу з дня його офіційного опублікування (29 квітня) морські порти Бердянськ, Маріуполь, Скадовськ, Херсон є закритими до відновлення контролю над зазначеними морськими портами.

Вжиття зазначеного заходу спричинено неможливістю здійснювати обслуговування суден і пасажирів, проведення вантажних, транспортних та інших пов'язаних з цим видів господарської діяльності, забезпечення належного рівня безпеки судноплавства, дотримання вимог міжнародних договорів України, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою, а також забезпечення охорони навколишнього природного середовища, в той час коли росія продовжує вести воєнні дії в даних регіонах, чим несе загрозу для людського життя і здоров'я.

«Ми неодмінно поновимо роботу зазначених морських портів після перемоги України над російським окупантом», зазначають у Мінінфрастуктури.

Договірна робота з CONTRACTUM у LIGA360 стає ще зручнішою. Відтепер користувачі можуть створювати власні шаблони договорів, або максимально адаптувати готові шаблони до власних потреб. Дізнайся більше за посиланням.

Читайте також:

Який порядок продовження строку дії закордонного паспорту?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини