Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розширено види діяльності «Дія. Сіті» для ІТ-компаній: рішення Уряду

Реклама

Відповідно до пункту 12 частини четвертої статті 5 Закону "Про стимулювання розвитку цифрової економіки в Україні" Уряд визначив види діяльності, здійснення яких стимулюється шляхом створення правового режиму Дія Сіті.

Відповідна постанова від 19 квітня 2022 року № 467 набрала чинності 20 квітня.

Згідно з пунктом 12 частини четвертої статті 5 Закону "Про стимулювання розвитку цифрової економіки в Україні" видами діяльності, здійснення яких стимулюється шляхом створення правового режиму Дія Сіті, є також інші види діяльності, визначені Кабінетом Міністрів у порядку, встановленому Законом "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності".

Згідно з урядовою постановою № 467 це:

- розробка, запровадження та технологічна підтримка продуктів і рішень міжнародних карткових платіжних систем;

- виробництво та реалізація електронних компонентів і плат, комп'ютерів і периферійного устатковання, обладнання зв'язку, інструментів і обладнання для вимірювання, дослідження та навігації, оптичних приладів і фотографічного устатковання для використання в оборонній (безпековій), промисловій та побутовій сфері;

- надання у користування потужностей з обробки та зберігання даних у сфері інформатизації (обчислювальна інфраструктура) у вигляді хмарного (віртуального) дата-центру, ресурсів віртуальної інфраструктури, надання послуг із зберігання та обробки інформації з використанням функціональності ліцензійного програмного забезпечення, а також надання інфраструктури для зберігання та обробки даних і розміщення (хостингу) комп'ютерного обладнання в центрі обробки даних.

Бажаєш оперативно отримувати документи щодо воєнного стану? З цим допоможе LIGA360. Законодавчі зміни, правова картина дня, аналітика, консультації - усе у зручних модулях. Замовляй прямо зараз на вигідних умовах.

Читайте також:

Чим відрізняється гіг-контракт від договору з ФОПом

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини